Weboldal készítés

Webdesign

Egy weboldalon természetesen elvárt a tökéletes működés. De nem csak ez fontos, hanem az is, hogy szép, esztétikus, egységes, profi képet mutasson Rólad és a vállalkozásodról.

A személyes konzultáción megbeszéltek alapján készítem el Neked a weboldalad látványtervét. A tervezésnél elsődleges szempont számomra a letisztult, modern design mellett, hogy a honlap hatékony legyen. 

Milyen egy hatékony weboldal?

1. Egy pillanat alatt megragadja a felhasználó figyelmét

2. Egyértelműen használható, azaz a felhasználó könnyen eligazodik rajta

3. A menük és a navigáció egyértelműek

4. A linkek formailag és tartalmilag felismerhetők

5. Gyors – a hosszabb betöltési válaszidő a potenciális ügyfél elvesztéséhez vezet

Milyen lesz a weboldalad?

Hatékony

A design mellett a használhatóság alapkövetelmény. Fontos, hogy weboldalon a látogató már az első használatkor is könnyen tudjon tájékozódni és bármikor szívesen visszatérjen.

Reszponzív

A weboldalad nemcsak az asztali számítógépeken fog jól mutatni, hanem a különböző méretű kijelzőkkel rendelkező tabletekre és okostelefonokra is optimalizált lesz. Ez ma már elengedhetetlen, mert az oldalad látogatóinak jelentős része tableten és okostelefonon böngészik.

Gyors

Az oldalad betöltődési sebessége megfelelő lesz a mai kor követelményeinek. A lassan betöltődő weboldalakra a látogatók nem várnak, hamar elveszítik a türelmüket, érdeklődésüket és kattintanak más oldalra.

Keresőoptimatizált

A gyönyörűen megépített weboldal nem sokat ér akkor, ha a potenciális látogatók nem találják meg. Az általam készített weboldal maximálisan kereső barát lesz. Ha magasabb pontszámot tudsz elérni a Google keresőben, az több vásárlót, ügyfelet eredményez, nagyobb bevételhez juthatsz. 

Weboldalat - igényeid szerint - WordPress vagy Joomla segítségével készítem el, de egyéni kódolást is választhatsz.